Udaipur

Een treinrit van meer dan 6u is ideaal om de e-reader uit de rugzak te halen en je zo comfortabel mogelijk te leggen. Comfort is relatief, we liggen dan wel in eerste klasse, maar je kan dat niet vergelijken met treinen in België. Maar klagen doen we in geen geval want we zitten veel beter dan de meerderheid in deze trein. In sommige treinen zijn er tot 10 verschillende klassen. Ik kan me voorstellen dat 6 uur op de allergoedkoopste plek minder prettig is.

Ik doodde de tijd met The Power of Habit van Charles Duhigg. Een zeer interessant boek over gewoonten en wilskracht.

Voor we het beseften stonden we in een nieuwe stad, met andere vibes en duidelijk andere gewoonten. Misschien heeft de burgemeester van deze stad het boek ook gelezen. Er ligt hier veel minder afval op straat, de straten zijn in betere staat, de gevels van de huizen zijn verzorgd en er is minder getoeter en minder smog.

Y1 was opgelucht toen ze merkte dat onze nieuwe kamer geen rieten dak had waar eekhoorns in nestelden. Die hadden we in Pushkar namelijk wel en ook al leek dat aanvankelijk schattig, de keutels die voortdurend in bed vielen waren net iets minder schattig. Hier ligt ze prins(es)heerlijk in een nis uit een sprookje van 1001 nachten.

      

Ook het avondeten in een restaurant waar je op grote kussens zat en uitzicht had op het water en het verlichte paleis was een succes.

Benieuwd of morgen onze positieve indruk bevestigd zal worden als we de stad bij daglicht zullen zien…

28 april 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s