Verhuisblues

De laatste dagen schipper ik tussen melancholisch terugblikken en met mengeling van angst en nieuwsgierigheid vooruit kijken. Gelukkig is er nog zo veel te doen dat er weinig tijd is om na te denken. Niet dat ik spijt heb van onze beslissing (voorlopig toch nog niet en ik hoop het ook niet te krijgen) maar soms zoek ik tevergeefs naar de afstandsbediening en wil ik op de fast forward knop drukken. Niet te lang; ergens naar een moment waarop de dozen al zijn uitgepakt maar school en werk nog niet begonnen zijn, naar een moment waarop er eindelijk tijd is om op adem te komen, om België van ons af te schudden en Frankrijk in de vingers te krijgen.

Hoog tijd voor een zomerslaapje. Maak me maar wakker na 18 augustus!

4 augustus 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s