Eighteen Below Ice Cream

Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

 

 

 

Stel je even voor… de volle, romige, ietwat zure smaak van een perfecte, verse citroen-kaastaart… Loopt het water je al in de mond? Wacht, het wordt nog beter!
Stel je nu even voor… een warme dag, de zon brandt op je schouders, je tong ligt als een lap leer in je mond en dan stap je Eighteen below ice cream binnen en bestelt een ijsje, niet zomaar een ijsje maar ‘lemon cheesecake’. Bij de eerste hap weet je het al, dit is het beste ijs dat je ooit gegeten hebt en nog voor die eerste lepel in je mond gesmolten is, heb je al bij voorbaat spijt dat het potje staks op gaat zijn. Een mens zou speciaal naar Thailand reizen om nog zo’n portie koude kaastaart op te kunnen lepelen! Als het mogelijk was nam ik een staaltje mee en vroeg aan dat andere fantastische ijssalon (Bolero in Halle-Booienhoven) om een paar honderd liter voor me na te maken.
Onze middag in Hua Hin kan wat mij betreft niet meer stuk, zefs als er verder niets anders te zien was. Maar er is meer, veel meer: gezellige straatjes die toegang geven tot nog meer gezellige straatjes. Jammer genoeg merken we dat pas een half uur voordat we met onze taxichauffeur afgesproken hebben, net genoeg tijd om een portie curry naar binnen te werken en verliefd te worden op een horloge.
Er zit niets anders op dan vandaag terug te keren, niet voor het horloge want daar hebben we enkele exemplaren van gekocht, wel voor de sfeer (en voor het ijs natuurlijk!)

20 augustus 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s