Lazy town

Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

Leve oma, aardappelen en worstjes…
Wie kent het vervolg?
Of deze: De wastafel, de wastafel, de wastafel is stuk…
Wandelingen worden opgevrolijkt met het zoeken naar vertalingen van enkele jeugdklassiekers. Veel meer intellectuele arbeid verrichten we hier niet op dit eiland. Van de bungalow naar het zwembad, van het zwembad naar de zee, van de zee naar het restaurant… Het is hier zo mooi dat het uitzicht (voorlopig nog) niet verveeld.
Het meest inspannende dat we deden was de meisjes overtuigen om hun rekenoefeningen te maken en tot in de hoofdstraat wandelen. Dat klinkt vast eenvoudig maar geen van beide is dat. Tegen de tijd dat wij het eiland wilden verkennen was het vloed en moesten we een paar honderd meter over een met zee bedekt strand. Y2 vond een dergelijke wandeling natuurlijk super, Y1 kon er ook wel van genieten omdat zij hoog en droog op H zijn schouders zat. En ik… ik denk dat we een volgende keer  ’s ochtends of in de vroegere namiddag gaan.
Volgens onze reisbijbel is er hier op het eiland best wel wat interessants te zien, maar dat bekijken we morgen wel. Vandaag houden we het nog bij zee en zwembad.

9 augustus 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s