Bat-dag

Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

 

 

 

Onze voormiddag… niet om over naar huis te schrijven šŸ˜‰ De dames waren in zeurstemming en dat hebben we geweten.
Gelukkig sloeg de stemming snel om zodra we op stap gingen. Eerste halte: een bron waar even in gezwommen mag worden. De meisjes twijfelen even omdat het met kleren aan is, maar al te lang kunnen ze de lokroep van het koele water niet weerstaan. Wij blijven uit het water en voelen ons wat ongemakkelijk bij dit deel van de uitstap. Dit is duidelijk een plekje waar de lokale bevolking naartoe komt om wat te ontspannen en plezier te hebben. En wij komen hier ‘storen’.
Onze gids weet zijn groep wel te entertainen met de lokale flora en fauna. Hij vindt bijvoorbeeld een reusachtige duizendpoot en Y2 is vrijwilliger om het beestje over haar arm te laten kruipen.
Wat later in een grot vol vleermuizen toont ze zich opnieuw zeer dapper als de gids een schorpioenspin op haar hand legt.
Het meest indrukwekkende komt wat later als we naar het uitvliegen van de vleermuizen gaan kijken. Miljoenen vleermuizen verlaten bij zonsondergang hun grotten. Ze vormen een lange zwarte dansende draad, een luchtballet. Ruim een uur kijken we naar dit schouwspel en dan nog is de laatste vleermuis niet uitgevlogen.
De rest van het verhaal is voor morgen… te moe, teveel hoofdpijn. Het bed roept. Slaap lekker!

3 augustus 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s