Witjes en watjes.

Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

…of ditjes en datjes.

Het is houtenhamerdag. Het soort dag waarop je eigenlijk in een verduisterde kamer zou moeten kruipen en je overgeven aan een lange, diepe droomloze slaap. Maar de kids hebben geen last van vermoeidheid (misschien omdat zij tijdens de reis prinsheerlijk lagen te slapen op onze schoot) dus moet de eerste dag in Bangkok toch met een minimum aan activiteiten gevuld worden. Een duik in het zwembad, de loopband in de fitnessruimte uittesten, een wandeling naar een restaurantje en natuurlijk een eerste bezoek aan de 7/11. Het resultaat: constante versprekingen en domme opmerkingen. Mijn hersenen hebben ergens halverwege BXL en BKK een tussenstop gemaakt. Morgen komen ze hier vast ook veilig toe.
Tot die tijd beperk ik me tot enkele -al dan niet- interessante weetjes. (daarover zal ik morgen pas kunnen oordelen)
-H. rookte in Zaventem zijn laatste sigaret. Deze keer voor echt. Wie hem na de reis nog met een sigaret in de handen betrapt mag die -desnoods met geweld- verwijderen.
-Turkish Airlines is sinds kort onze favoriete luchtvaartmaatschappij: zéér lekker eten, een grote filmcollectie en (kind-) vriendelijke bediening.
-Een mop uit de oude doos doet het nog steeds goed en zorgt voor bijzonder charmante portretten. Ken je die van een breedsmoelkikker die naar de fotograaf moet…
-Dit jaar hebben we meteen de juiste rugzakken van de band gehaald. Met dank aan mijn moeder voor de lintjes

En het meest onwaarschijnlijke weetje… H wou eigenlijk liever thuisblijven! Je leest dit goed. De man die de ene helft van het jaar terugblikt op de vorige reis en de andere helft van het jaar plannen maakt voor een nieuwe reis had afgelopen week momenten waarop hij verklaarde het niet erg te vinden als de reis door omstandigheden niet door zou kunnen gaan. En wel omwille van… onze tuin! Het is een paradijsje in de maak waarin zelfs onze frangipani’s het goed doen (trouwe bloglezers weten dat we die vorig jaar meegenomen hebben uit Thailand). Hij vreest voor een vijandelijke overname door wingerd, distels, paardebloem en smiecht (bij gebrek aan de echte naam heb ik die plant -zeer terecht- zo genoemd). Maar als dat gebeurt, heeft hij tenminste nog de foto die hij op de vooravond van ons vertrek nam
En nu op zoek naar een restaurantje voor een bord Tom ka kai!

25 juli 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s