Lijstje

Even geen lijst met nieuwe dingen, maar met dingen die we gaan missen als we terug in België zijn:

Y2: wilde lychees, verse ananas, verse mango, pannenkoeken als ontbijt, de golven, laat gaan slapen, elke dag naar een restaurant gaan, het eethuisje Cook kai, in hotels slapen, tuktuks, vliegen in een vliegtuig, een hele dag doen waar je zin in hebt, de Bath
Y1: Thailand zelf, reizen (ze heeft besloten later reiziger te worden en eerst de hele wereld te bekijken en dan te kiezen waar ze permanent gaat wonen), de zon, het gevoel rijk te zijn, veel vers fruit, elke dag zwemmen, in bikini rondlopen, geen school hebben
Ik: de warmte, de zee, de zee van tijd met mijn drie schatten, groene curry, de sproeiers bij de wc, ons blog, dat fruit hier zoveel lekkerder proeft, benen hebben die er voor even niet uitzien als melkflessen, mijn tempel, op blote voeten lopen in een winkel of op restaurant, het gypsy-gevoel
H: Alles! Zullen we verhuizen?

25 juli 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s