Opzij, opzij, opzij

Niet dat we haast hebben. Maar Y2 probeert de tekst zo snel mogelijk te zingen. Zingen was bezigheidstherapie gisteren. En verhalen vertellen, uno-spelen en nintendo. Want gisteren was het een ‘reisdag’. Heel vroeg opstaan (6u) om te ontbijten en de trein te nemen naar Phitsanulok. We hebben geluk, we kunnen kiezen tussen de expres en de snelle. Lees de trage en de hele trage. Treinen in Thailand… op hun snelst heb je nog steeds het gevoel dat je ze rennend zou inhalen. En anderhalf uur vertraging oplopen is geen uitzondering. Het is pas 17u als we in Phitsanulok aankomen. Dan nog een busrit van een uur naar Sukothai. En dan waren we nog niet op bestemming. 15 km in een tuktuk later wel.
En het blijkt een klein paradijsje te zijn. De meisjes waren in ieder geval in de wolken met het zwembad en met hun roze hemelbedden. Vandaag een zwembaddagje, dat hebben onze kanjers wel verdiend. Onze nieuwsgierigheid naar de oude stad bedwingen we wel tot vanavond.

7 juli 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s