Als je zou twijfelen

om een dergelijke reis met kinderen te maken, dan kunnen we je bij deze geruststellen. Doen!
Zelfs drie dagen rondrijden in de bergen waar er voor hen niets anders te zien is dan prachtige vergezichten en lijdzaam de 1864 bochten ondergaan levert geen gezeur op. Elke nieuwe hotelkamer is ‘thuis’. Bordjes met rijst, noedels en curry’s worden probleemloos leeggeten. Een nintendo, een mp3-speler, een leesboek en een uno-spel -de inhoud van hun hanbagage- is welkom om zich af en toe te kunnen terugtrekken in hun eigen wereld. Daarna zijn ze weer helemaal klaar voor het nieuwe land met de vele indrukken. Dat en ’s avonds in mama’s armen indommelen. Niet dat de mama in kwestie dat erg vindt.
Dus vandaag een dikke pluim voor Y1 en Y2 die zich super aanpassen.
En voor H! Omdat hij ons door al die bochten en het drukkere verkeer in Chiang Mai weer veilig in een hotel heeft gebracht. Vanaf nu nemen we weer bus, trein, taxi, tuktuk, vliegtuig,…
Tot morgen ga ik niet meer zeggen. Die ene keer dat ik dat deed was er de dag nadien geen internet in het hotel šŸ˜‰ Kwestie van te leren loslaten. Hoewel… daar heb ik voldoende training in gehad de afgelopen dagen. Muggenbeten negeren. Anicha.

5 juli 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s